Elektroensefaloqrafiya

03.03.2019

Elektroensefaloqrafiya beyinin müxtəlif hissələrindən gələn elektrik impulslarının qeydiyyatına əsaslanaraq, baş beyinin iş fəaliyyətini öyrənən üsuldur. Epilepsiya və digər beyin patologiyalarını aşkarlamaq üçün əsas üsul hesab edilir.Diaqnostika üsulu nələrə imkan yaradır? Beyin funksiyasının pozulmasının dərəcəsini və xarakterini öyrənməyə; Patoloji ocağın yerləşdiyi hissəni müəyyən etməyə; Digər diaqnostika növlərinin nəticəsini dəqiqləşdirməyə; Dərman preparatlarının effektivlik dərəcəsini izləməyə; Epileptik bölgələrin başlanğıc nöqtələrini təyin etməyə; Kriz, panika tutması və bayılmaların səbəblərini təyin etməyə və s.
DİN Hospitalının Ultrasəs, funksional diaqnostika və endoskopiya şöbəsi dünya standartlarına uyğun ən son texnologiyaları ilə təchiz olunaraq, hər tərəfli diaqnostika ilə xidmətinizdədir.